logo-beca-rally-team-spain-sitoespa

La Beca Rally Team Spain és un campionat de promoció que es fa amb vehicles de la categoria Rally 4. Propulsat per la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, l’objectiu d’aquest campionat és buscar talent jove perquè facin el salt a campionats de major envergadura com el FIA European Rally Championship o el Júnior World Rally Championship.

logo-peugeot-rally-cup-iberica-sitoespa

La Peugeot Rally Cup Ibérica és la copa monomarca més important de la península ibèrica, organitzada per Puegeot Sport. Molts grans pilots han passat per aquest campionat. El guanyador de la Peugeot Rally Cup Ibérica pot triar entre dos premis:

  • 1. Ser pilot ofical Citroen dins del Campionat d´Espanya amb un Citroen C3 Rally 2
  • 2. Pilot oficial Peugeot per competir al Fia Erc Junior
logo-desafio-peugeot-rally-sitoespa

La DESAFÍO PEUGEOT, la copa de promoció amb més història del Campionat d’Espanya de Ral·lis, torna a arrencar motors després de 16 anys sense disputar-se, per a complementar-se a partir d’ara amb la PEUGEOT RALLY CUP IBÉRICA, la monomarca de referència a nivell internacional en la qual estan despuntat els nous talents d’Espanya.

El PEUGEOT 208 Rally4, el cotxe escola per excel·lència per a les noves generacions de pilots, protagonitzarà la 24a temporada del renascut DESAFÍO PEUGEOT, que es regirà per un calendari de cinc ral·lis, composat per les proves d’asfalt i terra més representatives del S-CER (Supercampeonato de España de Rallies).

logo-calendari-adac-opel-electric-rally-cup-sitoespa

La ADAC OPEL ELECTRIC RALLY CUP “impulsada per GSe” representa una visió d’un futur innovador del motor. La primera copa de ral·lis d’una sola marca elèctrica del món, que es va celebrar per primera vegada el 2021 amb el Opel Corsa Rally Electric, és territori desconegut en tots els sentits. Amb aquest assoliment pioner, Opel Motorsport està impulsant l’electrificació del ral·li i combinant així la sostenibilitat i eficiència típiques d’Opel amb una alta dinàmica i emocionalitat.

CALENDARI TEMPORADA 2024

Ral·li Data logo-bk-sito logo-peugeot-rally-cup-iberica-sito logo-desafio-peugeot-sito logo-adac-opel-electric-rally-cup-sitoespa
XIII RALLYE TIERRAS ALTAS DE LORCA 09 – 10 Març 1
RALLYE SIERRA MORENA 05 – 06 Abril 2 2
RALI TERRAS D’ABOBOREIRA 26 – 27 Abril 2
RALLY SULINGEN 03 – 05 Maig 5
ELE RALLY 24 – 25 Maig 2
RALLYE OURENSE RECALVI 15 – 16 Juny DNF
RALLY RÍAS BAIXAS 05 – 06 Juliol DNF DNF DNF
RALLY WEIZ 12 – 13 Juliol 3
RALI VINHO DA MADEIRA 01 – 03 Agost X
RALLY STEMWEDER BERG 09 – 10 Agost X
RALLY MONT-BLANC 06 – 07 Setembre X
RALLYE VILLA DE LLANES 20 – 21 Setembre X
RALLY COEUR DE FRANCE 28 – 29 Setembre X
RALLY RACC CATALUNYA-COSTA DAURADA 18 – 19 Octubre X X X
RALLYE DE POZOBLANCO 15 – 16 Novembre X X